için kaldı

Son Dakika | Galatasaray'dan maçların seyircisiz oynanmasıyla ilgili açıklama

Galatasaray Kulübü, dünyayı etkisi altına alan COVID-19 adlı Coronavirüs salgını sonrası maçların seyircisiz oynanmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada birçok ülkede maçların ertelenmesi veya askıya alınması kararının çıktığı vurgulanırken "Liglerin ertelenmediği ve müsabakaların seyircisiz oynanması ile ilgili olarak da İngiltere de ise müsabakaların şifresiz yayınlanması kararı alınmıştır. Zira seyircisiz oynanması halinde kişiler şifreli yayınlanan müsabakaları izlemek için yine bir araya gelecek ve toplu olarak bu müsabakaları izleyeceklerdir." duyurusu yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Galatasaray'dan maçların seyircisiz oynanmasıyla ilgili açıklama

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

"Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 adlı Coronavirüs salgınının ülkemizde de tespit edilmesinin ardından Nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı açıklanmıştır.

Önce sağlık ilkesinden hareketle, seyirciler kadar, sporcu ve görevlilerin de sağlığının düşünülmesi gerekmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER