Dr. Berk Topuz: “Türkiye’deki ilk koronavirüs vakası öldü”

Geçtiğimiz gece sosyal medya yeni bir söylentiyle çalkalandı. Bir doktor Türkiye’deki ilk koronavirüs vakasının ex olduğunu açıkladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Dr. Berk Topuz: “Türkiye’deki ilk koronavirüs vakası öldü”

Türkiye’deki koronavirüs tespit edilen kişi sayısı günden güne artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gece de Umre ziyaretinden dönen bir vatandaşımızda koronavirüs tespit edildiği açıklanmış ve böylece vaka sayısı 6’ya yükselmişti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sağlık Bakanı, vatandaşları Umre’den dönenleri ziyaret etmemeleri konusunda uyardı.

Dr. Berk Topuz: “Türkiye’deki ilk koronavirüs vakası öldü”

Ülkemizde hala kontrol altında tutulan ve salgına dönüşmeyen koronavirüs ile ilgili bir açıklamada Dr. Berk Topuz’dan geldi.

Instagram’da binlerce takipçisi bulunan Topuz, yaptığı hikaye paylaşımında ülkemizdeki ilk koronavirüs vakasının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Topuz ayırca ilk vakanın oğlunun da entübe bir şekilde yoğun bakımda tutulduğunu belirtti. Dilerseniz Topuz’un sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dr. Berk Topuz: “Türkiye’deki ilk koronavirüs vakası öldü” - Resim : 1

Bu arada şunu da hatırlatmamız gerekiyor. Henüz koronavirüs yüzünden ölen hasta için resmi bir açıklama gelmiş değil. Yani buradaki tek kaynak Dr. Topuz diyebiliriz. Eğer bu haber asılsızsa o zaman ilerleyen saatlerde muhtemelen Dr. Topuz hakkında halkı paniğe düşürmek suçundan işlem yapılabilir.

Lakin haber doğruysa, koronavirüsten ötürü ilk ölüm de gerçekleşmiş olacak. Şimdilik beklemedeyiz.

Son olarak İtalya’da 200’ün üzerinde kişi koronavirüsten ötürü hayatını kaybetmişti. Ayrıca DSÖ salgının merkez üssünün artık Çin değil Avrupa olduğunu açıklamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER