Xiaomi Redmi Note 9 Pro özellikleri belli oldu! Yaşasın yeni kral!

Xiaomi’nin yan kuruluşlarından biri olan Redmi Note 9 Pro özellikleri ile segmentindeki cihazlara meydan okuyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi Redmi Note 9 Pro özellikleri belli oldu! Yaşasın yeni kral!

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi yan kuruluşu Redmi’yle de rakiplerine meydan okuyor. Hali hazırda ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren Redmi orta segmentteki uygun fiyatlı cihazlarıyla göz dolduruyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro özellikleri belli oldu! Yaşasın yeni kral!

Çinli üretici 12 Mart’ta çevrimiçi olarak bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlik kapsamında Redmi Note 9 ve Note 9 Pro tanıtılacak. Hali hazırda Redmi Note 9’a dair pek çok detay daha önce sızdırılmıştı. Şimdi ise Note 9 Pro’nun özellikleri belli oldu.

Buna göre Xiaomi Redmi Note 9 Pro Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 720G yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan model için 6GB RAM opsiyonu da kullanıma sunulacak. 64GB ve 128GB’lık iki farklı depolama seçeneğiyle gelecek olan Redmi Note 9 Pro FHD+ çözünürlüğünde 6.67 inçlik LCD ekranla gelecek.

Telefonun arka kısmında 48MP’lik ana kameraya 8 MP’lik ultra geniş açı ve 5MP’lik makro – derinlik kamerası eşlik edecek.

5020 mAh kapasitesine sahip ortalama bir pilden beslenecek olan telefon, kutudan 18W adaptörle gelecek.

Telefonun fiyatı ise henüz kesinleşmiş değil fakat Redmi’nin uygun fiyatlı seçenekler sunduğunu zaten biliyoruz. Dolayısıyla Note 9 Pro’nun orta segmentin yeni kralı olacağı söylenebilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER