Paulo Dybala'nın kardeşinden Maurizio Sarri'ye ve Juventus'a sitem

Juventus'ta Paulo Dybala krizi devam ediyor. Lig başladığından beri oynanan 3 maçta sadece 14 dakika forma şansı bulabilen Dybala'nın abisi ve aynı zamanda menajeri olan Gustavo, Juventus teknik direktörü Sarri'yi hedef aldı. Juventus'un 0-0 beraber kaldığı Fiorentina maçının ardından puan kaybı dolayısıyla eli güçlenen Gustavo, transfer dönemi boyunca sürdürdüğü sert tutumunu devam ettirdi.

POSTA POSTA
Paulo Dybala'nın kardeşinden Maurizio Sarri'ye ve Juventus'a sitem

Keman benzetmesi

'La Joya' yani 'Mücevher' lakaplı Dybala, Juventus'ta yedek kalmaya devam ediyor. Abisi ve menajeri Gustavo, Dybala'nın süre almadığı Fiorentina maçının ardından "Bir teli eksik olan keman güzel müzik yapamaz" tweet'ini attı.

Yaz transfer dönemi boyunca Dybala için Manchester United, Tottenham Hotspur ve PSG ile görüşen Juventus, anlaşmaya varamamıştı.

Dybala tarafı durumdan rahatsız

Dybala'nın Juventus'tan ayrılmak istediği biliniyor. Oynatılmadığı için zaman kaybettiğini düşünen La Joya, abisi Gustavo'nun da desteğini alıyor. Gustavo geçen sezon biter bitmez, "Şu anda Juventus'ta kesinlikle mutsuz. Ancak Paulo, bu konuda yalnız değil. Takımdaki pek çok oyuncu da aynı durumu yaşıyor. Dolayısıyla bu yaz takımdan ayrılan tek isim, kendisi olmayacak" diyerek Juventus'taki genel mutsuzluktan bahsetmişti.

Ronaldo transferinin Dybala'yı kötü etkilediği söyletilerine ise, "Ayrılığın Cristiano Ronaldo ile bir ilgisi yok. Ronaldo harika bir insan ve Dybala'nın onunla hiçbir problemi olmadı. Aksine ikisinin çok iyi bir ilişkisi var. Sadece benzer pozisyonlarda oynamalarından ötürü bazı anlaşmazlıklar yaşandı" yorumunu yapmıştı.

Gustavo son olarak yaz transfer döneminde, "Paulo, Juventus'tan ayrılacak. Gidebileceği birkaç seçenek var ve değişikliğe ihtiyaç duyuyor. İtalya'dan ayrılıp ayrılmayacağı belli değil. Eskiden İtalya'da mutlu ve huzurluydu fakat şu an değil" demişti.

Dybala'nın Ocak ayında Juventus'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 25 yaşındaki Arjantinli yıldız 2015 yılında Palermo'dan 40 milyon euro'ya transfer edilmişti. Juventus'ta geçirdiği 4 sezonda 183 maça çıktı ve 78 gol 30 asistlik performans gösterdi. Dybala, 183 maçta 12 bin 661 dakika süre alarak maç başı ortalama 69 dakika oynadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER