için kaldı

Galatasaray'da Henry Onyekuru tüm planları bozdu!

Galatasaray’da Fatih Terim’in tam 7 aydır istediği Henry Onyekuru’nun transferi gerçekleşmişken, genç oyuncunun Nijerya’da sıtma paraziti kapması hesapları değiştirdi. Aslan, şimdi sol kanada alternatif arıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Henry Onyekuru tüm planları bozdu!

Spor Arena - Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray'da önceki gün yaşanan Henry Onyekuru şoku, sarı kırmızılılarda tüm hesapların değişmesine neden oldu... Sezon başında ayrıldığı Galatasaray’a devre arasında geri dönen Nijeryalı futbolcunun, ülkesine tatile gittiği dönemde kaptığı sıtma paraziti nedeniyle 1 aylık süreçte forma giyemeyecek olması, onu yaklaşık 7 aydır takımda görmek isteyerek teknik direktör Fatih Terim’in saha içerisindeki taktik planlarında değişikliğe gitmesine neden olacak.

Sadece 162 dakika oynayabildi

Terim sol kanat oyuncusundan gelen kötü haberle birlikte bu bölge için farklı hesap yapmaya başladı. Sol kanat bölgesinde öncelikle Ömer Bayram’a görev verilecek. Bayram’dan kanatlarda beklediği katkıyı alamaması durumunda ise B planı olarak orijini sağ kanat olan Jesse Sekidika ve Sofiane Feghouli sol kanatta değişmeli olarak görev yapacak. Ayrıca, Monaco’da bu sezon 4 maçta sadece 162 dakika forma giyebilen ve bu nedenle kampta form tutması beklenen Onyekuru’nun hastalığı nedeniyle Nijeryalı’nın tam hazır hale gelmesinin 1 ayı aşacağı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER