‘Milli Dayanışma Kampanyası’na bağış sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na iş dünyasından gelen destek çığ gibi büyüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Milli Dayanışma Kampanyası’na bağış sürüyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun kampanya çerçevesinde toplanan bağış tutarının 846 milyon lirayı aştığını açıklarken, dün de kampanyaya katılım devam etti. Düzenlenen yardım kampanyasına dün itibarıyla 100 milyon TL ile en büyük katkı Merkez Bankası’ndan geldi.

‘Milli Dayanışma Kampanyası’na bağış sürüyor - Resim : 1Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB): Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Merkez Bankası olarak ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 milyon lira ile katılıyoruz.

‘Milli Dayanışma Kampanyası’na bağış sürüyor - Resim : 2

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ: Banka olarak koronavirüs salgınına karşı verilen amansız mücadelede hastanelere destek olmak ve sağlık çalışanlarının acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere 10 milyon TL Fon ayırdık.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER