10 saatlik otopsi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amcanın otomobili yeniden inceleniyor

Narin Güran'la ilgili otopsi işlemleri 10 saatin sonunda tamamlandı. Tüm Türkiye küçük Narin'i kim ya da kimlerin öldürdüğünü öğrenmek için son dakika haberlerini yakından takip ederken, Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama geldi. Gözaltı sayısının 24'e yükseldiği soruşturma kapsamında; Narin'e ait DNA'nın tespit edildiği tutuklanan amcasına ait otomobil ise jandarma tarafından yeniden incelenmeye alındı.

10 saatlik otopsi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amcanın otomobili yeniden inceleniyor - Sayfa 1

Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor... Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos'ta kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve bir daha haber alınamayan Narin Güran'dan gelen haber tüm Türkiye'yi ağlatmıştı. Küçük Narin'in cansız bedeni arama kurtarma çalışmalarının 19. gününde jandarma ekipleri tarafından bulundu.

 

113
10 saatlik otopsi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amcanın otomobili yeniden inceleniyor - Sayfa 2

ÇUVALA KOYUP DEREYE ATILMIŞ

Köyün yakınlarından geçen Eğertutmaz deresinde bir çuval içinde üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapatılmış halde bulunan Narin'in cenazesi otopsi işlemleri için Diyarbakır Adli Tıp kurumuna sevk edildi.

213
10 saatlik otopsi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amcanın otomobili yeniden inceleniyor - Sayfa 3

OTOPSİ 10 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 10 saat otopsi işlemleri gece saatlerinde sona erdi. Yakınları defin işlemleri için Adli Tıp kurumu önünde cenazenin kendilerine verilmesini bekliyor. Ancak Narin'in cansız bedeni yakınlarına teslim edilmedi. Cenaze ile ilgili kararın bugün verileceği öğrenildi.
 

313
10 saatlik otopsi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amcanın otomobili yeniden inceleniyor - Sayfa 4

AMCANIN ARABASI YENİDEN İNCEMEYE ALINDI

Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran'a ait olan ve Narin'e ait DNA'nın tespit edildiği otomobil, incelenmek üzere jandarma tarafından tekrar götürüldü.
 

413