100 bin TL'nin altına alınabilecek otomobiller listesi; Bu fiyatlara bu otomobiller kaçmaz

Otomobil fiyatları dur durak bilmeden artmaya devam ediyor. Sıfır otomobil sahibi olmak artık bir hayal diyorsanız elbette uygun fiyatlı orta halli ailelerin alabileceği otomobiller de mevcut. Bu listede 100 bin TL olan otomobilleri sıraladık.

100 bin TL'nin altına alınabilecek otomobiller listesi; Bu fiyatlara bu otomobiller  kaçmaz - Sayfa 1

Araç fiyatları dur durak bilmeden dört nala yukarı doğru koşuyor. F5Haber olarak sizlere uygun orta halli ailelerin alabileceği araba hakkında bir liste yapalım dedik. Gelin birlikte bakalım.

117
100 bin TL'nin altına alınabilecek otomobiller listesi; Bu fiyatlara bu otomobiller  kaçmaz - Sayfa 2

Benzin ve mazot litresi gün geçtikçe zamlanıyor ve artık yeni otomobil sahibi olmak daha da güç hale geliyor. Ama günlük hayatta otomobil sahibi olmanın rahatlığı ve konforu tartışılamaz hale gelmiş durumda.

217
100 bin TL'nin altına alınabilecek otomobiller listesi; Bu fiyatlara bu otomobiller  kaçmaz - Sayfa 3

Sıfır araç fiyatları da gün geçtikçe zamlanınca araç markaları fiyatlarında neredeyse her gün fiyat güncellemesine gidiyor fiyatlarında yukarıya doğru bir güncelleme gerçekleştiriyor. Artık orta gelir düzeyine sahip aileler dahi sıfır araç alamayacak duruma geliyor.

317
100 bin TL'nin altına alınabilecek otomobiller listesi; Bu fiyatlara bu otomobiller  kaçmaz - Sayfa 4

Bizde sizler için alabileceğimiz otomobil fiyatlarını bir bir araştırdık ve sizler için detaylarını paylaşıyoruz. Bu haberimizde tamamen hatchback araçların bir listesini yaptık.

417