11 Nisan güncel gram, çeyrek, yarım, tam, ata, cumhuriyet altın fiyatları kaç TL, ne kadar oldu?

11 Nisan güncel gram, çeyrek, yarım, tam, ata, cumhuriyet altın fiyatları haftanın ikinci iş gününde de en çok merak edilen konuların başınde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde rekor kıran altın fiyatları için uzman isimden kritik bir uyarı geldi. İşte detaylar ve güncel altın fiyatlarında son durum...

11 Nisan güncel gram, çeyrek, yarım, tam, ata, cumhuriyet altın fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? - Sayfa 1

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? sorusu yatırımcı ve vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İslam Memiş, sınırlı düşüş yaşayan altın için yatırımcıları uyararak yapılması gerekenleri açıkladı. Peki, 11 Nisan güncel gram, çeyrek, yarım, tam, ata, cumhuriyet altın kaç TL? Detaylar haberimizde.

112
11 Nisan güncel gram, çeyrek, yarım, tam, ata, cumhuriyet altın fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? - Sayfa 2

İslam Memiş, gram altın için 'son şans' uyarısını yineleyerek dikkat edilmesi gereken hususa dikkat çekti. İslam Memiş'in gram altın, ons altın için kısa, orta ve uzun vadeli tahminleri şöyle:

"Altın ve gümüş fiyatları için bu haftayı işaret ederek, tarım istihdam verisinden sonra düşüş göreceğiz, bunlar da son alım fırsatları, ondan sonra geçmiş olsun, 1300, 1400, 1500'leri konuşacağız demiştim. 2028 dolara kadar yükselen ons altın, 1989 dolar seviyesinde. Hatta 1981'e kadar geriledi. Güçlü bir destek seviyesi, buradan tekrar toparlandı. İkinci ve üçüncü destek seviyeleri 1960, 1950 seviyesi. Buralar da test edilecek, buralardan alım yapan kenara çekilsin, sessizce beklesin. 2350, 2400 doları. Eline yeni dolar geçmiş olan vardır, dolardan çıkış yapmak isteyen vardır, onlar buradan alacaksın, unutacaksın.

212
11 Nisan güncel gram, çeyrek, yarım, tam, ata, cumhuriyet altın fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? - Sayfa 3

"GRAM ALTIN YATIRIMCISININ YAPMASI GEREKEN..."

Gram altın tarafını çok da konuşmaya gerek yok. Geçen yıl yüzde 43 kazandırdı. Peki, ne oldu? Yılın ilk çeyreğinde yüzde 14 değer kazandırdı. Gerçek fiyatlarda bu, Kapalıçarşı'da. Haftayı 1285'ten tamamlamıştık, 5.5-6 liralık gerileme olmuş, bir miktar daha geri çekilme bekliyorum. Gram altın alacak yatırımcı ons altını takip etmek zorunda. 1960 dolar onsun karşılığı kaça tekabül ediyorsa, oradan gram altın alabilirsiniz. O yüzden gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli."

312
11 Nisan güncel gram, çeyrek, yarım, tam, ata, cumhuriyet altın fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? - Sayfa 4

GRAM ALTIN FİYATI

Alış 1.237,80
Satış 1.238,02

412