13 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu?

Yeni haftanın ilk gününde altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta yatay seyir izleyen altın fiyatları güne değer kaybı ile başladı. Peki, 13 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

13 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 1

13 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu? sorusu merak ediliyor. 1185 liraya kadar yükselen gram altın fiyatlarında aşağı yönlü seyir sürüyor. İşte detaylar... 

114
13 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 2

Geçtiğimiz haftalarda ABD’de iş gücü istatistiklerinin beklentilerden daha iyi bir performans göstermesinin ardından ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışlarına devam edeceği beklentisi hakim olmuştu.  

214
13 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 3

ALTIN FİYATLARI ZİRVEDEN DÖNDÜ 

Bu durum dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinde yükseliş getirirken, altın fiyatları sert gerilemişti. Geçtiğimiz haftalarda 2 Şubat tarihinde 1959 dolar ile 9 ayın zirvesini test eden ons altın, 1900 dolar olan kritik eşiğin altına sarkmış ve düşüş eğilimine girmişti. Aynı tarihte 1185 lirayı test ederek rekor kıran gram altın ise 1130 liranın altına sarkmıştı. 

314
13 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 4

GEÇEN HAFTA ALTIN PİYASASI YATAY SEYRETTİ 

Geçtiğimiz haftaya 1863 dolardan başlayan ons altın perşembe günü 1890 doları gördükten sonra düşüşe geçti. 1860 dolar seviyesine kadar gerileyen ons altın haftayı 1864 dolar seviyesinden kapattı.  

414