15 Ağustos 2022 gram, çeyrek, yarım altın fiyatları! İslam Memiş'ten altın uyarısı

Altın fiyatları 15 Ağustos Pazartesi günü de en çok araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ABD temmuz ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte 1040 TL'yi gören gram altın ivmesini aşağı yöne çevirdi. Öte yandan Uzman isim İslam Memiş tarih vererek çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte, 15 Ağustos çeyrek, gram, yarım altın fiyatları...

15 Ağustos 2022 gram, çeyrek, yarım altın fiyatları! İslam Memiş'ten altın uyarısı - Sayfa 1

Kapalıçarşı ve serbest piyasalarda altın fiyatları son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. Piyasalarda yaşanan hareketlilik devam ederken altının gram fiyatı son haftalardaki 1000 TL’nin üzerindeki bandını koruyor. Öte yandan uzman isim İslam Memiş "Ağustos sonunu bekleyin" diyerek yatırımcılar ve vatandaşları uyardı. İşte 15 Ağustos çeyrek, gram, yarım altın fiyatları...

115
15 Ağustos 2022 gram, çeyrek, yarım altın fiyatları! İslam Memiş'ten altın uyarısı - Sayfa 2

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, YouTube’da katıldığı bir programda kendisine gelen sorulara yanıt verdi. Memiş, altın, dolar, euro ve konuta dair açıklamalar yaparken, gram altın ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

215
15 Ağustos 2022 gram, çeyrek, yarım altın fiyatları! İslam Memiş'ten altın uyarısı - Sayfa 3

Memiş, altın için fırsat yaratacak olan zamanı dile getirirken, “Türk Lirası’nda bekliyorum ben. Dolarım ile beraber gram altınımı da satmıştım. Şu anda ise eylül ayı itibari ile bu yükselişlerin devam edeceğini düşünüyorum. Dolar / TL'deki yükselişin nedeni ise ülkemizin dövize ihtiyacının var olmasıdır. İçerideki ekonomik problemimiz henüz çözüme kavuşmadı. Dolar baskılanması var. Dolar kuru normal şartlarda 18 liranın üzerinde ataklar yapardı. Ağustos ayının sonlarına doğru aşağı yönlü atak olması yüksek ihtimal" şeklinde konuştu.

315
15 Ağustos 2022 gram, çeyrek, yarım altın fiyatları! İslam Memiş'ten altın uyarısı - Sayfa 4

AĞUSTOS SONUNU BEKLEYİN 

Memiş, tüm bu konulara ek olarak ise gram altın ve gümüşün ne zaman alınacağına dair de öngörülerini açıkladı. Memiş, "Gümüş - altın arasında ciddi şekilde baskılandı. Ben, gümüşe dokunmayı amaçlamıyorum. Ama gram altın ve dövizimi sattım. Yakında bir hamle daha yaratacağız. Euro / dolar paritesi düşüyor.

415