18 Ocak güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları düşüyor

18 Ocak güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar? sorusu merak ediliyor. Son günlerde rekor üstüne rekor kıran gram altın fiyatı bugün düşüşe geçti. PekiAltın fiyatlarındaki son gelişmeler tüm yatırımcılar tarafından güncel olarak takip ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna yanıt verdi.

18 Ocak güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları düşüyor - Sayfa 1

Altın fiyatlarında son durum yatırımcı ve vatandaşın gündeminde yer alıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni güne düşüşle başlayan altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu ve yatırımcıları bir kez daha tarih vererek uyardı... İşte detaylar ve 18 Ocak 2023 güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı son durum...

116
18 Ocak güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları düşüyor - Sayfa 2

ALTIN FİYATLARI GÜNE DÜŞÜŞLE BAŞLADI
 
Ons altın fiyatlarındaki hareketlilik piyasalarda dengeleri değiştirmeye başladı. Dün 2000 dolar seviyelerine doğru hareket etmeye başlayan ons altın, gram altın tarafında da ivme etkisi yarattı. 

216
18 Ocak güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları düşüyor - Sayfa 3

Altın fiyatları bugün ise güne düşüşle başladı ve şu anda gram altın 1.153,67 seviyesinden alınıyor 1,153,88 lira seviyesinden satılıyor. Altının ons fiyatı ise 1,911,41 TL alış, 1,911,68 satış fiyatından işlem görüyor.

316
18 Ocak güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları düşüyor - Sayfa 4

Peki, altın fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi? Altın fiyatları yeniden yükselecek mi? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in son açıklamaları...

416