2 Ekim güneş tutulmasına dikkat! 7 yıllık döngü başlıyor

Yılın son güneş tutulması 2 Ekim’de akşam 21.46’da, Terazi burcunda gerçekleşecek. 7 dakika sürecek güneş tutulması bitişlerin ardından yeniden yeni düzenler kuracağımız bir tutulma olacak. Yani bu tutulma önümüzdeki 7 yılı etkileyecek.

2 Ekim güneş tutulmasına dikkat! 7 yıllık döngü başlıyor - Sayfa 1

2024 yılının son güneş tutulması 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Gökbilimi meraklılarının yakından takip ettiği bu doğa olayın hem bilimsel hem de astrolojik etkileri araştırılıyor.
 

121
2 Ekim güneş tutulmasına dikkat! 7 yıllık döngü başlıyor - Sayfa 2

Güneş tutulmasının burçlara etkisi
Yaklaşık 7 dakika sürecek olan bu tutulmanın etkileri önümüzdeki 7 yıl boyunca hayatlarımızda önemli değişimlere yol açacak. Astrolog Duygu Sevinç Sevin, tutulmanın en çok etkileyeceği burçlar ve küresel etkilerini okuyucuları için açıkladı.

221
2 Ekim güneş tutulmasına dikkat! 7 yıllık döngü başlıyor - Sayfa 3

Rigel sabit yıldızı bu tutulmada etkin bir görevde şan şöhret, zenginlik getiren bu yıldız karşılık olarak yardımsever olmamızı bekler ilişkilerde hoşgörülü olmamızı bekler o yüzden bu tutulmada dikkat etmemiz gereken en önemli şey terazi burcunda da gerçekleştiği için ilişkilerde hoşgörülü ve adaletli olmamız gerektiğidir.

 

321
2 Ekim güneş tutulmasına dikkat! 7 yıllık döngü başlıyor - Sayfa 4

ETKİLERİ NE KADAR SÜRECEK?

“Bu tutulmanın en çok tetikleneceği gün 21 Aralık’tır. Tutulmalar kadersel etkilerdir Ekim’de başlayacak olan kadersel etkiler Aralık sonuna doğru 2025 başında tetiklenir ve 25 Mart’ta tam olarak etkisini hissetmeye başlarız”

421