2022 Fiat Egea fiyatlarına büyük indirim; tüm liste değişti

Otomobil ve toplam otomotiv pazarının lider markası Fiat, ÖTV matrah güncellemesi sonrası Egea ailesinin neredeyse tamamına indirim yaptı. 2022 model yıllı Egea ürün gamının eski ve yeni fiyatlarını sizler için derledik. İşte 2022 Fiat Egea güncel fiyatları..

2022 Fiat Egea fiyatlarına büyük indirim; tüm liste değişti - Sayfa 1

Dev otomobil markası Fiat, ÖTV matrah düzenlemesi sonrası 2022 fiyat listesini güncelledi. Güncellemeyi neredeyse tüm versiyonlarına yansıtan 2022 Fiat Egea ailesinde fiyatlar geriledi.

130
2022 Fiat Egea fiyatlarına büyük indirim; tüm liste değişti - Sayfa 2

Koronavirüs pandemisi otomotiv sektörünü deyim yerindeyse alt üst etti. Tüm dünyada yaşanan çip krizi, hammadde eksikliği, stok sorunu ve dövize endeksli fiyatlar nedeniyle satışlar istenilen düzeylere ulaşmadı.

230
2022 Fiat Egea fiyatlarına büyük indirim; tüm liste değişti - Sayfa 3

Birbirine zıt iki 6 aylık dönem yaşayan otomotiv sektöründe belirsizlik hala devam ediyor. Spekülatif fiyat hareketleri otomobil pazarında makasın her geçen gün açıldığı bir tablonun da ortaya çıkmasına neden oldu. Bayi ile galeriler arasındaki fiyat farkı zaman zaman 50 bin liralara ulaştı

330
2022 Fiat Egea fiyatlarına büyük indirim; tüm liste değişti - Sayfa 4

Uzun süredir zorda olan otomotiv sektörünü canlandırmak için hükümet bir takım adımlar atmaya devam ediyor. Ağustos ayında ÖTV matrahlarında yapılan güncelleme, yukarı yönlü döviz hareketiyle bir anda eridi gitti.

430