2022 model Renault Toros ilk görüntüsü geldi; Fiyatına ve motoruna kimse inanamayacak

Türkiye’de adını efsaneler arasına yazdıran otomobiller arasında yer alan Renault Toros ile ilgili son bilgiler herkesi heyecanlandırdı. Uzun zamandır merakla beklenen modele ait detaylar ortaya çıkmaya başladı. Tofaş Şahin beklenirken işte karşınızda 2022 model Renault Toros…

2022 model Renault Toros ilk görüntüsü geldi; Fiyatına ve motoruna kimse inanamayacak - Sayfa 1

Efsane markalar yine ülkemizde efsane olmuş modellerini bir bir günyüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. 1990 – 2000 yılları arasında Türkiye’de bir hayli popüler olan Renault Toros yeni versiyonu ile geliyor.

114
2022 model Renault Toros ilk görüntüsü geldi; Fiyatına ve motoruna kimse inanamayacak - Sayfa 2

Son günlerde ortaya çıkan Tofaş Şahin iddialarının ardından bir hamle de yine diğer efsane model Renault Toros’tan geldi.

214
2022 model Renault Toros ilk görüntüsü geldi; Fiyatına ve motoruna kimse inanamayacak - Sayfa 3

Bir dönemin en çok beğenilen modelleri arasında yer alan Renault Toros hamlesinin detayları uzun zamandır merakla beklenen bir gelişmeydi. Özellikle haberler çıktığı günden bu yana modelin tutkunların sık sık araştırma yapmaya başladı.

314
2022 model Renault Toros ilk görüntüsü geldi; Fiyatına ve motoruna kimse inanamayacak - Sayfa 4

Otomobil sektörünü yakından takip edenlerin de bildiği gibi Renault 5 elektrikli versiyonuyla ortaya çıkmış ve ortaya çıkan 2022 model Toros iddiaları iyice hız kazanmıştı.

414