2022 Tofaş Şahin herkesi şoka uğrattı; Bu listeyi görenler inanamadı!

Geçtiğimiz günlerde yeniden üretime çıkacağı iddia edilen Tofaş Şahin ile ilgili bir detay herkesi şoka uğratırken Türkiye’de 20 yıllık otomobiller ise sıfır fiyatına satılmaya devam ediyor. İşte karşınızda o liste…

2022 Tofaş Şahin herkesi şoka uğrattı; Bu listeyi görenler inanamadı! - Sayfa 1

Türkiye’nin otomotiv tarihine derin izler bırakan dev marka Tofaş hakkında çıkan haberlerin son günlerde ardı arkası kesilmek bilmiyor. Tofaş, Doğan, Serçe ve Kartal modelleri özellikle de ikinci el piyasasında da kendisine yer bulmaya devam ediyor.

114
2022 Tofaş Şahin herkesi şoka uğrattı; Bu listeyi görenler inanamadı! - Sayfa 2

Otomobil tutkunlarının da yakından takip ettiği gibi 2022 model Tofaş Şahin bir kez daha üretim bandına çıkacağı haberi gündeme adeta bomba gibi düşmüştü. Yeniden üretileceği belirtilen Tofaş Şahin modelin dış görünümünün aynı ancak motor ve donanım yönünde ciddi anlamda değişiklikler olacağı iddia edilmişti.

214
2022 Tofaş Şahin herkesi şoka uğrattı; Bu listeyi görenler inanamadı! - Sayfa 3

Tofaş Şahin modelinin yeniden üretime geçeceği iddia edilen Etiyopya’da alınan karar herkesi şoka uğrattı. Etiyopya bu hamlesinden vazgeçti ve 2022 model Şahin’in bir süre daha yeniden üretimi ertelendi.

314
2022 Tofaş Şahin herkesi şoka uğrattı; Bu listeyi görenler inanamadı! - Sayfa 4

Bu noktada otomobil tutkunları ikinci el piyasasına yönelmişti. Son dönemde istenilen fiyatlarıyla gündemden düşmek bilmeyen Tofaş Şahin modeli ikinci el piyasasında yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

414