7 Aralık güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Reşat Beşli satışa çıkıyor

Altın fiyatlarında son durum en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Öte yandan Anadolu’da yoğun talebin olduğu Reşat Beşli 104 yıl sonra ilk defa Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren satışa çıkarılacak. Bir süredir altındaki tedirgin eden yükseliş sonrası yatırımcılar yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki 7 Aralık güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Detaylar haberimizde....

7 Aralık güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Reşat Beşli satışa çıkıyor - Sayfa 1

7 Aralık güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki durum yakından takip ediliyor. Ayrıca altın alacaklar için bugün büyük haber geldi. Reşat Beşli'ler bugünden itibaren piyasaya sürülüyor. Detayları ve haftalardır yükseliş eğiliminde olan altın fiyatlarında son durumu haberimizden öğrenebilirsiniz... 

112
7 Aralık güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Reşat Beşli satışa çıkıyor - Sayfa 2

104 YIL ARADAN SONRA BİR İLK!

Darphane, 104 sonra reşat altın üretimine başlıyor. Reşat Beşli, Darphane tarafından bugünden itibaren piyasaya sürülüyor.  Kuyumcular, Reşat Beşli altını taleplerini randevu almadan külçe altını karşılığında Darphane'den teslim alabilecek.

212
7 Aralık güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Reşat Beşli satışa çıkıyor - Sayfa 3

"ANADOLU'DA TALEP BÜYÜK"
Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, şunları kaydetti: "Reşat altınlarına özellikle Anadolu'dan büyük talep var. Reşat Lira'nın ardından Reşat Beşli'nin de orijinal kalıplarıyla yeniden üretilmesi hem piyasadaki olumsuzlukların önüne geçecek, hem de Reşat altınlarıyla ilgili talep noktasında önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Tüm sektör adına Darphane yetkililerine bu talebimizle ilgili yakın ilgileri ve olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun."

312
7 Aralık güncel gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Reşat Beşli satışa çıkıyor - Sayfa 4

"REŞAT BEŞLİ 22 AYAR OLACAK"
Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuya daire yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Reşat Beşli ziynet altın, artık Darphane tarafından basılıyor. 7 Aralık 2022 itibariyle piyasada dolaşan Reşat Beşli 22 ayar olacaktır. 21 veya düşük ayar diye bir şey söz konusu olmayacak. Sektöre ve yatırımcılara hayırlı olsun."

412