Acun Ilıcalı’yı zora sokacak MasterChef haberi; Ortalık bu görüntü sonrası karıştı

TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran yarışma programı MasterChef ile ilgili ortalığı karıştıracak bir gelişme yaşandı. İşte herkesi hayrete düşüren haberin detayları…

Acun Ilıcalı’yı zora sokacak MasterChef haberi; Ortalık bu görüntü sonrası karıştı - Sayfa 1

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstelendiği ve reytingleri alt üst etmeyi başaran yarışma programları dönem dönem yarışmacı ücretleriyle gündeme geliyor.

Acun Ilıcalı’yı zora sokacak MasterChef haberi; Ortalık bu görüntü sonrası karıştı - Sayfa 2

Survivor All Star’ın yayınlandığı dönemde yarışmacıların aldığı ücretler merak konusu olurken sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli iddialar ortaya atılıyordu. Ortaya atılan iddialarda Survivor yarışmacılarının haftalık ücret aldığı ve bu ücretlerin ise 60 bin ile 100 bin TL arasında değiştiği söyleniyordu.

Acun Ilıcalı’yı zora sokacak MasterChef haberi; Ortalık bu görüntü sonrası karıştı - Sayfa 3

Survivor’ın ardından bu kez de Masterchef yarışmacılarının ücreti ortalığı karıştırdı. Bir sosyal medya hesabı üzerinden yapılan ücret iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı.

Acun Ilıcalı’yı zora sokacak MasterChef haberi; Ortalık bu görüntü sonrası karıştı - Sayfa 4

Şimdilerde reytinglerin tozunu attıran MasterChef yarışmacılarının kazançları merak ediliyor. Her ne kadar bu konular ile alakalı olarak resmi bir açıklama olmasa da sosyal medyada bulunan fan sayfaları ve programa dair kaynak gösterilen bazı sayfalarda çeşitli yorumlar yapılıyor.