Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı şaşırttı; Yalı Çapkını fragmanına damga vurmuştu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. 9 Haziran akşamı yayınlanan 36. bölümüyle sezon finali yapan Yalı Çapkını'nın ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanda Ferit ve Seyran'ın evlilik hazırlığı yapması dikkat çekti. Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı ise ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı şaşırttı; Yalı Çapkını fragmanına damga vurmuştu - Sayfa 1

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in yaptığı dram ve romantik türdeki dizinin ikinci fragmanı yayınlandı.

Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı şaşırttı; Yalı Çapkını fragmanına damga vurmuştu - Sayfa 2

Dizinin ilk tanıtımında Seyran ve Ferit'in evlilik hazırlığı yapması dikkat çekti. Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı.

 

Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı şaşırttı; Yalı Çapkını fragmanına damga vurmuştu - Sayfa 3

Saraçoğlu'nun ünlü bir markaya ait gelinliğinin kiralama fiyatı 15 bin TL, tacının fiyatı 15 bin 850 TL, ayakkabısının fiyatı ise 999,99 TL olduğu ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu'nun gelinliğinin fiyatı şaşırttı; Yalı Çapkını fragmanına damga vurmuştu - Sayfa 4

Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 tarihinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğdu.

İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamladı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünü kazandı. Bu bölümde okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı.