Ali Koç istediği maaşı vermeyince resti çekti! Yıldız isimle yollar ayrılıyor

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta maçında Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de keyifler bozuk. Bu sonuçla, maç fazlası bulunan Galatasaray'ın 8 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli takımda bir de yıldız isim depremi yaşandı. İşte detaylar.

Ali Koç istediği maaşı vermeyince resti çekti! Yıldız isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 1

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de işler şu ana kadar yolunda gitmedi. Samsun'dan 1 puanla dönen Kanarya, maç fazlası bulunan lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde.
 

Ali Koç istediği maaşı vermeyince resti çekti! Yıldız isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 2

Samsun'dan keyifsiz dönen Fenerbahçe, bir de sakatlık haberleriyle sarsıldı. Sarı-lacivertli kulüp, Cengiz Ünder ve Jayden Oosterwolde'nin sakatlıklarını duyurdu.
 

Ali Koç istediği maaşı vermeyince resti çekti! Yıldız isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 3

'OOSTERWOLDE'NİN SOL DİZİNDE...'
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde Acıbadem Sağlık Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamıştır."

Ali Koç istediği maaşı vermeyince resti çekti! Yıldız isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 4

6-9 AY YOK!
Sarı lacivertli ekipte Cengiz Ünder'in en az 3-4 hafta sahalarda uzak kalacağı açıklandı. Fakat asıl şok Oosterwolde'de yaşandı. Yıldız oyuncunun sol diz çapraz bağındaki rüptür nedeniyle 6-9 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.