Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı!

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, rekor bonservis bedeli karşılığında Sevilla'nın Faslı forvetine 5 yıllık imza attırdı. En-Nesyri transferi Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu. Bu transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı.

Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı! - Sayfa 1

Fenerbahçe, Sevilla’dan rekor bonservisle transfer ettiği Youssef En-Nesyri ile dün 5 yıllık sözleşme imzaladı.
 

113
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı! - Sayfa 2

Asbaşkan Acun Ilıcalı ile sportif direktör Mario Bronco’nun katıldığı törende Fenerbahçe’ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Faslı golcü “Bana güvendikleri için Mario Branco’ya, başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum. Umarım her şey yolunda gider. Ben sahada elimden gelenin en iyisini vereceğim. Umarım hedeflerimize ulaşır ve taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi.
 

213
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı! - Sayfa 3

Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan, bu haftaki köşesinde En-Nesyri'nin özelliklerini kaleme alırken, yıldız forveti Sörloth'a benzetti. İşte o yazı...
 

313
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı! - Sayfa 4

Son 15 yılın en yetenekli solak hücum oyuncularını kabaca saymaya kalksak akıllara ilk gelecek isimler; Lionel Messi, Raul Gonzalez, Robin van Persie, Ryan Giggs, Gareth Bale, Erling Haaland, Alex de Souza, Gheorghe Hagi, Bernardo Silva, Mesut Özil, Alexander Sörloth ve Anderson Talisca olur.
 

413