Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: ''Fenerbahçeliliğine yazıklar olsun''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle buluşmasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: ''Fenerbahçeliliğine yazıklar olsun'' - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımın yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci, Fred, Ferdi Kadıoğlu ve Osayi-Samuel'in astronomik transfer teklifleri gelmediği sürece takımda kalacağını açıkladı.

112
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: ''Fenerbahçeliliğine yazıklar olsun'' - Sayfa 2

Başkan Koç, ayrıca Sportif Direktör Mario Branco'nun gelecek sezon da görevine devam edeceğini bildirdi.

212
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: ''Fenerbahçeliliğine yazıklar olsun'' - Sayfa 3

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde, 8-9 Haziran’da yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi mevcut başkan ve başkan adayı Ali Koç, çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına eleştiride bulunurken, futbol A takımının kadro planlaması hakkında da bilgilendirme yaptı.

312
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: ''Fenerbahçeliliğine yazıklar olsun'' - Sayfa 4

Türk futbolunda yaşananlara değinen Koç, "Futbol ekosistemi içerisinde kendi yapısını kurarak Fenerbahçe'mize her türlü haksızlığı her türlü adaletsizliği hatta her türlü saldırıyı yapanlara karşı geldiğimiz günden beri mücadele ettik. Mücadelenin dozajı arttı. Her türlü riski alarak, doğru bildiğimiz yolda inandıklarımızla bir gram şaşmadan derdimizi anlatmaya çalıştık. Yeri geldi isim verdik, yeri geldi bahis konularına bayrak açtık. Yeni geldi TFF’nin yapısı, kurulları, seçim tarzı, hepsinde ne doğru biliyorsak söyledik.

412