Alparslan Büyük Selçuklu da bu intikam çok konuşulacak; 19. Bölüm işleri karıştıracak

TRT1 ekranlarını Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde 19. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Fragmanda işlerin iyi karıştığını Çağrı Bey ve Kekavmenos'un kaçırıldığını görüyoruz. İşte detaylar..

Alparslan Büyük Selçuklu da bu intikam çok konuşulacak; 19. Bölüm işleri karıştıracak - Sayfa 1

Başladığı günden beri hayran sayısını her geçen gün arttıran TRT1 ekranlarının parlayan yıldızı Alparslan Büyük Selçuklu güzel işler çıkarmaya devam ediyor.

113
Alparslan Büyük Selçuklu da bu intikam çok konuşulacak; 19. Bölüm işleri karıştıracak - Sayfa 2

Her geçen hafta reyting sonuçlarını geliştiren dizi izleyiciye sunduğu gerek aksiyon savaş sahneleri, gerek dekor ve altyapısı ile ne kadar ciddi bir proje olduğunu gösteriyor.

213
Alparslan Büyük Selçuklu da bu intikam çok konuşulacak; 19. Bölüm işleri karıştıracak - Sayfa 3

Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen Özçivit'in yer aldığı dizinin yönetmenliğini Sedat İnci yaparken senaryosunda ise Emre Konuk'un kaleminin olduğunu biliyoruz.

313
Alparslan Büyük Selçuklu da bu intikam çok konuşulacak; 19. Bölüm işleri karıştıracak - Sayfa 4

Son olarak 18. Bölümü yayınlanan dizide önemli gelişmeler yaşandı. Final sahnesinde Alparslan Bey alplerinin intikamını almak için Vaspurakan yakınlarına gidince General Dukas ile karşı karşıya gelir ve aynı şekil Bizans askerlerinin öldürdüğünü görür.

413