Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde bir ilk yaşandı; Başka dizilerde daha önce hiç olmadı

TRT1 ekranlarının iddialı yapımı olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezona adeta damgasını vurdu. Her bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitleyen Alparslan Büyük Selçuklu 8. Bölüm geceye adeta damgasını vurdu. İşte geceye damga vuran o sahne…

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde bir ilk yaşandı; Başka dizilerde daha önce hiç olmadı - Sayfa 1

Barış Arduç ile Fahriye Evcen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezona bomba gibi bir giriş yaparak reyting rekorları kırıyor. Yayınlanmasının üzerinden çok uzun bir zaman geçmemiş olmasına rağmen reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

110
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde bir ilk yaşandı; Başka dizilerde daha önce hiç olmadı - Sayfa 2

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi iddialı rakiplerini gerisine alarak Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Kısa bir sürede geniş bir kitleye hitap eden Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde de heyecan doruktaydı.

210
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde bir ilk yaşandı; Başka dizilerde daha önce hiç olmadı - Sayfa 3

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde seyircinin karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 8. bölümü de izleyenleri ekran başına kilitledi.

310
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde bir ilk yaşandı; Başka dizilerde daha önce hiç olmadı - Sayfa 4

Yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

410