Alparslan Büyük Selçuklu dizisine damga vuran sahne; İzleyenlerden yorum yağdı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranlarının iddialı yapımı olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Her bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitleyen Alparslan Büyük Selçuklu 22. Bölümde bir sahne geceye adeta damga vurdu. İşte geceye damga vuran o sahne…

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine damga vuran sahne; İzleyenlerden yorum yağdı - Sayfa 1

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen gibi başarılı isimler yer alıyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezona bomba gibi bir giriş yaparak reyting rekorları kırıyor.

110
Alparslan Büyük Selçuklu dizisine damga vuran sahne; İzleyenlerden yorum yağdı - Sayfa 2

Alparslan Büyük Selçuklu, yayınlanan 22. bölümüyle büyük beğeni toplayarak dün akşam izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi yine başardı.

210
Alparslan Büyük Selçuklu dizisine damga vuran sahne; İzleyenlerden yorum yağdı - Sayfa 3

Yapımını Akli Film’in, yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk‘un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’e Mehmet Özgür, Sarp Levendoğlu, Sinan Tuzcu, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Toprak Sergen, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal ve Esra Kızıldoğan gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

310
Alparslan Büyük Selçuklu dizisine damga vuran sahne; İzleyenlerden yorum yağdı - Sayfa 4

Dizinin 22. Bölümünde Akça ve Alparslan’ın nişan sahnesi epey konuşuldu ve sosyal medyada binlerce yorum aldı.

410