Altay Bayındır’dan eski hocası için olay sözler; Yıldız kaleciden sert eleştiri

Manchester United’ın yıldız kalecisi Altay Bayındır’dan eski hocası için olay sözler. Detaylar haberimizde..

Altay Bayındır’dan eski hocası için olay sözler; Yıldız kaleciden sert eleştiri - Sayfa 1

Sezon başında Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig devi Manchester United'a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır; transfer süreci ve eski hocası Jorge Jesus hakkında olay açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır’dan eski hocası için olay sözler; Yıldız kaleciden sert eleştiri - Sayfa 2

Fenerbahçe'den ayrılarak 5 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz devi Manchester United'a imza atan ve Kırmızı Şeytanlar'daki ilk Türk ünvanını alan Altay Bayındır, sarı lacivertli kariyeri ve transferi sürecinde yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu.

Altay Bayındır’dan eski hocası için olay sözler; Yıldız kaleciden sert eleştiri - Sayfa 3

Altay Bayındır yaptığı açıklamada, "Hayat çok güzel. Gerçekten çok iyiyim. Herkesin yaklaşımı çok sıcak. İlk geldiğimde farklılıklar vardı ama daha önce takip ettiğim için aslında bildiğim bir yere gelmiş gibi oldum. Basketbol maçı gibi izleyenlere zevk veren bir lig. Bizim ülkemizde biraz daha farklı. Burada futbol çok çabuk oynanan bir oyun." Dedi.

Altay Bayındır’dan eski hocası için olay sözler; Yıldız kaleciden sert eleştiri - Sayfa 4

Tecrübeli kaleci açıklamasının devamında "İlk duyduğum an kendimi çok iyi hissettim. Hep hedefleri olan bir insanım. Burada olmak her futbolcunun hayali. Türk oyuncu olarak burada olmak çok gurur verici. Bir oyuncunun bulunmak istediği yer onun istendiği yerdir. İstendiğim yerde olduğum için mutluyum." İfadelerini kullandı.