İşgalci Yahudilerden 'Araplara ölüm' sloganları

Daha önce Filistin tarafından düzenlenmemesi konusunda uyarılarda bulunulan ve 2 defa ertelendikten sonra bugün gerçekleştirilen 'Bayrak yürüyüşü' tahriklerle devam ediyor. İşgalci Yahudiler Burak Duvarı'na gelip 'Araplara ölüm' sloganları atıyor.

Daha önce Filistin tarafından düzenlenmemesi konusunda uyarılarda bulunulduğu halde 2 defa ertelendikten sonra bugün gerçekleştirilen "Bayrak yürüyüşü" tahriklerle sürüyor.

"Bayrak yürüyüşü" 

Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Şam Kapısı'ndan geçerek Yahudilerin "Ağlama Duvarı" adını verdiği Burak Duvarı'na kadar gerçekleştirilen "Bayrak Yürüyüşü"nde fanatikler buraya gelerek çeşitli sloganlar atıyor.

Atılan sloganlar arasında "Araplara ölüm" gibi sloganlar da var. Yahudiler, Eski Şehir bölgesini işgal etmesini her yıl "Kudüs Günü" olarak kutluyor.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.