Narin Güran'ı kimin öldürdüğünü açıkladı! Cinayetin seyrini değiştirecek sözler

Narin Güran cinayetinde itirafçı Nevzat B., vicdan azabı çektiğini belirterek tekrar ifade verdi. Cinayete ilişkin detayları anlattı. Nevzat Bahtiyar, Narin'i, amcası S.G.'nin öldürdüğünü iddia etti.

İtirafçı Nevzat B., vicdan azabı çekiyorum dedi, yeniden ifade verdi. Bahtiyar, bir kez daha Narin'i amca S.G.'nin öldürdüğünü iddia etti.

İtirafçı, cinayetin nedenini de Narin'in amcasını annesi Yüksel Güran ile görmesi olarak açıkladı.

İkinci sorgusu 4 saat süren Nevzat B., bazı olayları olayın sıcaklığı ve amcanın tehditlerinden dolayı farklı anlattığını söyledi.

N.B, S.G.'nin çağırması üzerine saat 15.08'de Narin'in evine gittiğini anlattı.

Eve gittiğinde kimseyi görmediğini söyleyen Bahtiyar, "Bir oda hariç tüm odaların kapıları kapalıydı. S.G. beni odalardan birine götürdüğünde Narin’in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin’in ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı. S.G. bana, ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm Artık sen de benim suç ortağımsın' dedi." sözleriyle olay gününü anlattı.

S.G.'nin, oğlunu öldürmekle tehdit ettiğini öne süren Nevzat B., Narin'in cansız bedenini saklamak için neler yaptıklarını da anlattı.

N.B., "Cesedi ben ve S.G. birlikte battaniyenin içine sardık, daha sonra bana ait olan ahırda çuvalın içine koydum. G.G.'nin uyarısıyla Narin’in kapı önündeki terliklerini de çuvala attım. S.G.'ye battaniyeyi geri verdim, o da aracına bıraktı. Ben de cesedi Eğertutmaz deresine götürdüm, dikkat çekmemesi için üzerine taş bıraktım. Evden çıkarken Arif Güran’ın evine doğru baktığımda Narin’in annesi Yüksel’in yüzünü ellerinin arasına alarak ağlayarak baktığını gördüm." dedi.

İtirafçı Nevzat B., bu ifadesinin ardından tekrar cezaevine gönderildi.