AK Parti'li Turan: Fondaş muhaliflik Türkiye dışına hizmettir

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Geçen hafta gördünüz. Amerika fonlarıyla hayata geçen medya kuruluşları gördük. Fondaş muhaliflik Türkiye dışına hizmettir. Fondaş muhaliflik Türkiye’ye hizmet etmemektir" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde bir dizi açılış programına katıldı. Programda, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ile ilçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar yer aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Amerika fonlarıyla hayata geçirilen medya kuruluşları iddiasıyla ilgili eleştirilerde bulundu.

​Muhalefetin zaman zaman iftira attığını ve eleştirilerde bulunduğunu belirten Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Bir ülkede iktidar kadar muhalefette olmalı. Her parti kıymetli. Ancak muhalefet ile ihanet arasında ince bir çizgi var. Dış politikada, milli meselelerde beraber olmak zorundayız. Tarzımız eleştirilir, yatırımlarımız eleştirilir. Ama belli konularda, Kıbrıs, Azerbaycan, mavi vatan, Libya, Suriye, doğalgaz gibi birçok konuda beraber hareket etmek zorundayız. Buradan çağrıda bulunmak istiyoruz. Muhalefet başımızın tacı. Olacak ki biz daha çok çalışacağız. Ama bu ülkenin birlik beraberliğine yan bakan kim varsa da o gözü oymak bizim görevimiz" dedi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.