Avustralya aslında yok! Bu kez de 'ülke karşıtlığı' komplo teorisi

Avustralya aslında yok! Ve bunun işaretleri her zaman oradaydı: Hangi ülkede yılanlardan daha zehirli olan tek şey var? Kanguru diye bir şey olduğuna nasıl inandık? Aşı karşıtlığıyla ilgili komplo teorilerinden sıkıldıysanız gelin bir de 'ülke' karşıtlığına göz atın...

Avustralya aslında var olmayan bir yer mi? The Guardian'da yer alan habere göre bu ilginç bilgi doğru olabilir...

Ülkenin varlığını inkar eden bir teori giderek zemin kazanıyor. Ancak ülkelerin ve şehirlerin sadece hayal gücümüzün ürünü olduğu fikri, aslında web'in doğuşuna kadar uzanan bir mit.

Bazıları tarafından şaka ya da komplo teorisi olduğuna inanılan bu keşif, 2017'nin başlarında Reddit'te formüle edildikten sonra son haftalarda sosyal medyada dolaşıyordu. Ancak bu varsayımın türünün tek teorisi olmadığı ortaya çıktı: Yıllar boyunca çevrimiçi dedektifler her türlü yerin var olmadığını keşfetti.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.