Hande Erçel, Fahriye Evcen, Neslihan Atagül ve Acun ılıcalı'yı geride bıraktı

Günümüzün en popüler şeylerinden biri sosyal medya... Gündemi meşgul eden konulardan tutun da, istekler hatta sitemlere kadar bir çok şey orada! Sosyal medya ünlü isimlerin de vazgeçilmezi. Bazen yeni çıkan albüm, yeni bir aşk... bazen hazırlatılan özel bir kıyafet bazen ise sıradan bir pazar kahvaltısı... Hayatlarına dair ne varsa paylaşıp, hayranları ile kişisel sayfaları üzerinden iletişime geçiyorlar. Ekranın ünlü isimleri sadece paylaşımları ile değil, takipçi sayılarıyla da dikkat çekmeyi başarıyorlar. Öyle ki, bazılarını takipçi sayısı 20 milyonun üstünde!

ACUN ILICALI

Muhabirlik, sunuculuk, yapımcılık ve kanal sahipliği derken medya sektörüne adını yazdırmayı başaran Acun Ilıcalı, dünya çapında tanınan bir isim. Zaman zaman yaptığı canlı yayınlarla da izlenme rekorları kıran Ilıcalı'yı 13,2 milyon kişi takip ediyor.

BEREN SAAT

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.