Juventus Arda Güler'i transfer ettiğini açıkladı, ortalık karıştı!

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler hakkında ilginç bir gelişme yaşandı. Juventus Kulübü resmi X hesabından Arda Güler'i transfer ettiğini açıkladı, ortalık karıştı. İşte tüm detaylar...

Juventus'un resmi İngilizce x hesabı, Real Madrid'in 19 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler'i kadrosuna kattığını duyurdu. “Juventus’a hoş geldin Arda Güler! Futbolun yükselen yıldızı artık Juventus ailesinin bir parçası! Bu yeni yolculukta birlikte tarih yazmaya hazır mısın?” ifadeleri kulanıldı.

RESMİ HESABIN HACKLENDİĞİ AÇIKLANDI

Yaşanan olayın ardından Juventus Kulübü'nün İtalyanca hesabından bir açıklama geldi. İtalyan ekibi, İngilizce hesabının hacklendiğini ve Arda Güler’in Juventus’a transfer olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.