Nuri Şahin'den 'casusluk' iddialarına yanıt ve Arda Güler sözleri: Sürekli konuşuyoruz

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid öncesi açıklamalarda bulundu. Nuri Şahin, Santiago Bernabeu'da antrenman yapmamalarının sebebini açıkladı.

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynayacakları Real Madrid maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Santiago Bernabeu'da antrenman yapmamalarına yönelik gelen soruyu yanıtlayan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, "Real Madrid'in bizim taktiğimizi izleyebileceği, casusluk olmasın diye idman yapmadığımız haberlerini okudum ama bununla hiç alakası yok. Tüm takım Almanya'da çok iyi idman yaptı. Uçakla 2 saat seyahat edeceğiz, bu yolculuktan sonra antrenman yapmak mantıklı olmazdı. Tek sebebi bu." ifadelerini kullandı.

"ARDA GÜLER ÇOK İYİ GİDİYOR"

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.