Okudular, çalıştılar, çocuk büyüttüler ve hiç vazgeçmediler; bugün Avrupa’nın en iyileri arasındalar

Avrupa’nın En İyi 100 Kadın Sosyal Girişimcisi listesinde Türkiye’den de beş kadın var. Eğitime çok önem veren ailelerin yetiştirdiği, çocukluklarından beri hep topluma faydalı işler yapmanın hayalini kuran, durup dinlenmeden çalışan, engeller karşısında yılmayan bu kadınları yakından tanıyalım...

Sosyal girişimcilik alanında çalışan kişi ve kurumları 2007’den beri bir araya getiren Euclid Network’ün hazırladığı Avrupa’nın En İyi 100 Kadın Sosyal Girişimcisi listesine Türkiye’den beş isim girdi: Dr. Gonca Ongan, Furkan Karayel, Şafak Müderrisgil, Şule Yücebıyık ve Huriye Göncüoğlu Bodur. Çalışmalarıyla fark yaratan bu kadınlarla girişimlerini, yaşamöykülerini ve onları motive eden şeyleri konuştuk.

MUTLU İNSAN FAYDALIDIR, BENİ MUTLU EDECEK İŞLERİ YAPMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Dr. Gonca Ongan, Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.