Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk İspanya'da fırtına gibi esti

‘Sadakatsiz’ dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk, İspanya’nın Albacete A Mano dergisi için objektif karşısına geçti. Oyuncu, hem rolünden hem de kendisiyle ilgili bilinmeyenlerden bahsetti.

KANAL D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”in başrol oyuncularından Caner Cindoruk, İspanya’nın Albacete A Mano dergisine kapak oldu. İspanya’da yayınlanmaya başlayan ve fenomen olan “Sadakatsiz” dizisi ve ülkede yayınlanan diğer dizileri ile çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, canlandırdığı Volkan karakteriyle ilgili konuştu: “Volkan aslında bir erkeğin, kadınların hayatını nasıl mahvedebileceğini gösteriyor. Zaafları olan bir karakter. Bu tür duygu yoğunluğu ve dönüşümlerinin olduğu bir karakteri oynamak beni motive ediyor.”

SIKINTI YAŞASAM DA SANATLA İÇ İÇEYDİM

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.