Samsunspor Yüksel Yıldırım'dan İrfan Can Kahveci'ye olay sözler: Bu işleri çok güzel yapıyor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalar yaptı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından Ekol TV'de açıklamalarda bulundu.

İrfan Can'ın faul beklediği gol pozisyonu hakkında konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Attığımız 2'inci golde asla faul yok. Artık Türk futbolu eğer Avrupa'da 6. büyük lig olacaksa bizim de artık futbolu fiziksel ve hızlı oynamamız gerekiyor. Evet bir dokunma var ama İrfan Can bu işleri çok güzel yapıyor, artistlik bir şekilde kendini hemen attı. Hakem çalmayınca hemen ayağa kalktı. Gol olunca kendini bir daha yere attı. Bunlar futbolun cilvesinde var." dedi.

"MAÇI SEYRETTİKTEN SONRA ÜZÜLEN BİZ OLDUK"

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.