Son Dakika: Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da sakatlık kabusu! Darbeye bağlı olmamasını uzmanlar nasıl açıklıyor?

Son dakika haberi... Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük favorileri konumundaki Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray henüz sezonun ilk bölümünde yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadro oluşturmakta zorluk çekiyor. 3 büyüklerdeki bu sakatlıkların büyük kısmının darbeye bağlı olmaması dikkat çekerken, uzmanlar yoğun maç takviminde denge sağlanması gerektiği görüşünü savunuyor.

Spor Arena Detay - Süper Lig'de 2021/22 sezonunun ilk 5 haftası geride kalırken, 3 büyüklerde yaşanan sakatlıkların çokluğu dikkat çekti. İlk 5 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, sakatlıklar konusunda en çok zorlanan kulüp oldu.

Son olarak Antalyaspor'u 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup eden siyah-beyazlılarda Necip Uysal bir pozisyon esnasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Aynı maçta tecrübeli futbolcu Mehmet Topal da sakatlanmış ve oyuna devam edememişti.

Mücadele öncesi üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Valentin Rosier de kadrodan çıkarıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta sakat oyuncu sayısı 8'e yükselirken, bu sakatlıkların birçoğunun darbeye bağlı olmayışı dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.