Son Dakika Haberi... Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un Rafel Benitez seçimindeki ilginç detay! 'Almanya da Portekiz olacak' demişti ama...

Fenerbahçe'nin Rafael Benitez ile anlaşmak üzere olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. Başkan Ali Koç'un yeni teknik adam konusunda 'Portekiz veya Alman ekolü olacak' açıklaması yapmasına karşın Benitez tercihi şaşırtırken İspanyol teknik adamın son dönemdeki serüveni de dikkat çekti.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertlilerin 61 yaşındaki deneyimli hocayı Haziaran ayında İstanbul'a geleceği duyuruldu.

ALİ KOÇ, PORTEKİZ VE ALMAN TEKNİK ADAMI İŞARET ETTİ AMA...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Portekiz veya Alman ekolünden bir teknik adamla yola devam etmek istediklerini açıklamıştı. Ancak Koç'un, Benitez konusunda karar kılması şaşırtırken İspanyol teknik adamla ilgili de çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.