Son Dakika Haberi: Joachim Löw'den flaş açıklama! Fenerbahçe ile ismi anılmıştı ama...

EURO 2020'den sonra Almanya Milli Takımı'ndan ayrılacak olan Joachim Löw, geleceğiyle ilgili verdiği kararları açıkladı. İsmi Fenerbahçe, Barcelona ve Real Madrid gibi kulüplerle de anılan Alman teknik adam, iddialar hakkında net konuştu.

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda kimin oturacağı belirsizliği devam ederken Almanya'dan flaş bir açıklama geldi.

Sezonu Emre Belözoğlu ile tamamlayan ancak yeni sezonda genç teknik adamın göreve devam edip etmeyeceğine henüz karar vermeyen sarı-lacivertli kulübün, Almanya Milli Takımı'ndan EURO 2020 sonrası ayrılacak olan Joachim Löw'e teklif yaptığı iddiaları gündeme gelmişti.

Barcelona, Real Madrid ile birlikte birçok kulüp ile ismi geçen Joachim Löw, düzenlenen basın toplantısında geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.