Hakan Özoguz'un son sağlık durumu/hastalığı ne? Hakan Özoğuz kanser mi? Athena Hakan Özoguz kimdir, kaç yaşındadır?

Athena grubunun gitaristi ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'un sağlık durumu ile ilgili kötü bir haber bugün magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir tedavi gören Hakan Özoguz bu nedenle Athena konserlerine de ara verdi. Peki Hakan Özoğuz'un sağlık durumunda son durum ne? Hakan özoğuz'un hastalığı ne?

Sevilen grup Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz'dan endişelendiren bir haber geldi. Ünlü müzisyenin sağlık durumu ile ilgili ortaya çıkan haber hekesi çok üzdü. İşte Hakan Özoğuz'un sağlık durumu ile ilgili gelen son haberler...

HAKAN ÖZOĞUZ'UN SON SAĞLIK DURUMU

Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz'un geçtiğimiz günlerde Amerikan Hastanesi'nde tedavi gördüğü bildirildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre 45 yaşındaki Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı öğrenildi. Amerikan Hastanesi’nde yatan 45 yaşındaki Hakan Özoğuz’un geçen günlerde taburcu olduğu öğrenildi.

LENFOMA NEDİR?

Lenfoma, bağışıklık sisteminin lenfositler olarak adlandırılan enfeksiyonla mücadele hücrelerinde başlayan kanserdir. Bu hücreler lenf düğümlerinde, dalak, timus, kemik iliği ve vücudun diğer kısımlarında bulunur. Lenfositler bağışıklık sisteminin parçasıdır. Lenfatik sistemde vücudun etrafında dolaşarak enfeksiyonlarla savaşmaya yardımcı olurlar. Lenfatik sistem vücutta, kan dolaşım sistemine benzer şekilde, lenf adı verilen bir sıvı taşır. Sıvı, vücuda yayılan lenf düğümlerinden (bezler) geçer.

HAKAN ÖZOĞUZ TWİTTER'DAN HASTALIĞINI YAZMIŞTI

Özoğuz da 11 Ağustos'ta tedavi nedeniyle bir süre konserlere katılamayacağını şu sözlerle duyurmuştu;


HAKAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

Hakan Özoğuz Türk müzisyen, Athena grubunun gitaristi ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi. Hakan Özoğuz, 11 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da Fenerbahçe semtinde doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Babası Ahmet Özoğuz’dur. Açıköğretim Fakültesinde okudu. 2007’de babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz öldü.