Kate Beckinsale hayranlarını üzdü

“Pearl Harbor” filmiyle tanınan güzel oyuncu, bu yılın başlarında hastaneye kaldırılmasına yol açan olay hakkında açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu, "stres ve keder" nedeniyle oluşan sağlık sorunlarının altı hafta boyunca hastanede kalmasına yol açtığını söyledi.

"Underworld" dizisinin yıldızı, Instagram hesabından gelen yorumlarda, hem nefret edenlere hem de hayranlarına yanıt verdi.

Bir Instagram kullanıcısının yakın zamanda paylaştığı bir videoda fiziksel görünümüyle ilgili kaba bir yorum yapmasının ardından 50 yaşındaki aktris, üvey babasının yakın zamanda ölmesi ve annesine 4. evre kanser teşhisi konulmasının ardından zorluklar yaşadığını belirterek kişisel hayatıyla ilgili ayrıntılarla yanıt verdi:

"Stres ve keder yüzünden çok hızlı bir şekilde kilo verdim ve sonra altı hafta hastanede yattım çünkü keder yemek borumda bir delik açtı ve bu da bol miktarda kan kusmama neden oldu," diye yazdı.

Ayrıca yakın zamanda "aslında oldukça rahatsız edici olan bir film üzerinde çok çalıştığını" da sözlerine ekledi.

Beckinsale, Mart ayında Instagram'da hastane yatağında çekilmiş iki fotoğrafını paylaşarak hastaneye kaldırıldığını duyurmuştu.

Oyuncu, üvey babası Roy Battersby'yi ocak ayında kaybetti. Babalar Günü'nde, Battersby'nin ölümü nedeniyle yaşadığı zorlukları Instagram'da paylaştığı bir videoda bahsetti.

Bu hafta kendisine daha nazik bir şekilde sağlık durumuyla ilgili soru soran bir başka hayranına yanıt veren İngiliz aktris, sağlığının "şu anda harika" olduğunu ekledi.