Yalı Çapkını 7. son bölüm izle! (STAR TV izle)Yalı Çapkını 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını 7. son bölümü Star TV’de ekrana geldi. Dizinin 7. bölümünde, Ferit için artık Yusuf meselesi dayanılmaz noktaya gelir. Seyran ile bir gün geçirerek bunu çözmeye kararlıdır. Öte yandan Suna ile Fuat arasında yakınlaşma ilerler. Peki Yalı Çapkını 7. bölümde başka neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 7. bölümü haberimizden kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz. İşte 4 Kasım Star TV full izleme sayfası…

Star TV’de bu akşam Yalı Çapkını var. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yalı Çapkını’nda bu akşam (4 Kasım Cuma) Ferit ile Seyran arasında ilk kıvılcımlar ortaya çıkmaya başlar. Halis Ağa ile Hattuç arasındaki eski konular yeniden gündem olur. Peki Yalı Çapkın’ı 7. bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını full izleme linki….

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE

YALI ÇAPKINI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur. Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran’la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder.

Fuat ise Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.