Olaylı Galatasaray Fenerbahçe derbisi soruşturması: Ali Koç'un ifadesi ortaya çıktı

Galerinin tamamı için tıklayınız

Baki, bu sırada arka tarafta bayrakla fotoğraf çektirme konusunda bir tartışma ve kavga yaşandığını gördüklerini aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkan Ali Bey ile yürürken o sırada başkanın elinin kanadığını gördüm. Tanımadığım ancak Galatasaraylı olduklarını düşündüğüm (Galatasaray genel sekreteri ve yöneticileri olmadıklarını biliyorum) 2-3 kişi başkana doğru parmak sallayarak üzerimize doğru geliyorlardı. Hem başkanın elindeki kanı hem de parmak sallayan kişileri görünce çok sinirlendim ve 'Başkana el kol yapmayın...' dedim. Bunu söyler söylemez Başkan Ali Koç geri dönerek yakamdan tuttu ve 'Sana sus dedim, susacaksın.' dedi. Ben de 'Başkanım, bula bula bu kadar adam varken beni mi buldun? Ayıp oluyor, hayırdır.' dedim. Olay orada bitti. Başka da tartışma yaşanmadı. Başkan beyin amacı tartışmanın büyümesini engellemekti. Hatta ortalık sakinleşsin diye Eray Yazgan'ı 'Çık buradan, çıkmazsan dayak yersin.' diyerek uyarmaya çalıştı. Amacı kendisini tehdit etmek değil olayı yatıştırmaktı. Olaylar sona erdikten sonra başkan beyle soyunma odasına geri döndük."

Sahadaki kavgaya karışmadığını, doğrudan bir kişiyi hedef alarak hakaret veya tehditte bulunmadığını, içinde yer aldığı gruba uzaktan gelen kişilerin parmak sallamasına kızarak onlara küfür ettiğini savunan Baki, Eray Yazgan'a yönelik de hakarette bulunmadığını iddia etti.