Süper Lig’de atılan son imzalar olay oldu; İşte transfer dönemine damga vuran o liste

Galerinin tamamı için tıklayınız

Florin Nita (Kaleci) 
Sparta Prag -> Gaziantep FK | Bonservis: Bedelsiz

Gaziantep FK, Romanyalı kaleci Florin Nita ile sezon sonuna kadar anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Sparta Prag forması giyen kaleci Florin Nita ile sezon sonuna kadar anlaşıldığını belirtti. Nita'nın, Başkan Yardımcısı Güney Dağdeviren'in katıldığı törenle kendisini Kırmız Siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı kaydedildi.

Transfer ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Sparta Prag forması giyen başarılı file bekçisi Florin Nita ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Florin Nita, Başkan Yardımcımız Güney Dağdeviren’in de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Florin Nita’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.

Florin Nita, kariyerine Romanya’nın Chiajna kulübünde başladıktan sonra Steaua Bükreş ve Sparta Prag gibi önemli kulüplerde de görev aldı. 313 müsabakada görev yapmış olan Nita, bu maçlardan 112’sinde kalesini gole kapatarak etkileyici bir performans sergiledi. Ayrıca, 19 kez Romanya Milli Takımı formasını giyerek ulusal düzeyde de tecrübe kazandı.