Redmi Buds 5 satışa sunuldu, işte detaylar

Teknoloji dünyasının fiyat performans odaklı markası Redmi, yeni kulaklık modelini satışa sundu.

Redmi'nin bugün Çin'de gerçekleştirdiği büyük lansmanda Redmi Note 13 serisi telefonlarının yanı sıra Redmi Pad SE'yi tanıttı. Aynı zamanda Redmi Buds 5 de bu etkinlikle tanıtıldı. Redmi Buds 4'ün halefi olan bu ürün, fiyatına göre oldukça etkileyici özelliklerle geliyor. 46db gürültü engelleme ve 40 saatlik pil ömrü bu özelliklerin başında geliyor. Ayrıca Bluetooth 5.3 ile bağlantı imkanı ve ergonomik bir tasarım da sunuyor.

Redmi Buds 4'ten farklı olarak, Buds 5 saplı bir tasarıma sahip. Siyah, açık mavi ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan kulaklığın, AAPE giyim markasıyla işbirliği yaparak hazırladığı özel bir sürümü de mevcut.

Redmi Buds 5, amiral gemisi seviyesinde 46db'ye kadar gürültü engelleme sunuyor. 2kHz geniş bant aralığına sahip olan kulaklık, üç seviye gürültü azaltma derinliği ve üç seviye şeffaflık modu özelliklerine sahip. Net aramalar için çift mikrofonlu AI gürültü engellemesiyle donatılmıştır. Bu yeni Redmi kulaklıklar, Xiaomi Earbuds uygulaması aracılığıyla Bluetooth 5.3 üzerinden yapılandırılabiliyor.

Redmi Buds 5 satışa sunuldu, işte detaylar

Redmi Buds 5'in bağımsız bir akustik odası bulunuyor. 1.6m hassas sarımlı bobin ve 12.4mm ekstra büyük yüksek polimer titanyum kaplamalı diyafram özellikleriyle dikkat çekiyor. Kulaklıklar, Netease Cloud Music donanım sertifikası da almış. Pil ömrü konusunda ise, kulaklık kılıfıyla birlikte toplamda 40 saat müzik dinleme süresi sunuyor. Sadece 5 dakika şarjla 2 saat müzik dinleme imkanı sağlıyor.

Çin'de Redmi Buds 5'in fiyatı 199 Yuan olarak belirlendi. AAPE sürümü ise 299 Yuan'dan satışa sunuluyor. Şu anda sadece Çin'de satışta olan bu ürünlerin diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.