Ankara taksilerinde koronavirüs önlemi: Yaklaşık 500 taksici başvurdu

Başkentteki taksilerde Covid-19'la mücadelede "şeffaf panel" dönemi başlıyor. Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ücretsiz uygulamaya bugüne kadar yaklaşık 500 taksici başvurdu.

Ankara taksilerinde koronavirüs önlemi: Yaklaşık 500 taksici başvurdu - Sayfa 1

Ankara Büyükşehir Belediyesi, taksicilerin ve vatandaşların yeni tip koronavirüsten (Covid-19) korunmaları için "şeffaf panel" uygulaması başlattı. Ankara'daki taksi şoförleri, başvurmaları halinde, ücretsiz olarak araçlarına şeffaf paneli monte ettirebilecek.

111
Ankara taksilerinde koronavirüs önlemi: Yaklaşık 500 taksici başvurdu - Sayfa 2

Büyükşehir Belediyesi iştiraki Beltema Sigorta Genel Müdürü Ali Çalışkan, şeffaf panel uygulaması hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

211
Ankara taksilerinde koronavirüs önlemi: Yaklaşık 500 taksici başvurdu - Sayfa 3

Çalışkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatı üzerine, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında uygulamayı başlattıklarını söyledi.

311
Ankara taksilerinde koronavirüs önlemi: Yaklaşık 500 taksici başvurdu - Sayfa 4

Başkentteki tüm taksicilerin telefonlarına SMS gönderildiğini anlatan Çalışkan, "Bu mesajlarda yer alan kodlarla bugüne kadar yaklaşık 500 taksici esnafımız şeffaf panel için başvuruda bulundu. Taksicilerimizin araçlarına randevu sistemi ile bu paneller takılmaya başlanacak" diye konuştu.

411