Araba hayal değil ütopya: Volkswagen koptu gidiyor!

Faiz indi dolar uçtu. Döviz kurunda yaşanan yükseliş tüm hızıyla devam ederken, sıfır kilometre otomobil sahibi olmak, artık hayalin ötesine geçip ütopyaya doğru yol almış durumda. Acı reçetemizin bugünkü adı Volkswagen. Döviz kurunun otomobil fiyatlarına olan etkisini zirvelerde gördüğümüz Aralık ayı, tüm markalar için neredeyse aynı. İşte güncellenen 2021 Aralık fiyat listesiyle Volkswagen'in Polo, Golf, T-Roc ve Passat modellerinin son fiyatları.

Araba hayal değil ütopya: Volkswagen koptu gidiyor! - Sayfa 1

Alman otomotiv devi Volkswagen, ülkesinde 2 milyar euroluk yatırım yapmaya hazırlanıyor. Batarya hücresi üretimi için Avrupa’da tesis kuracağını duyuran firma, Türkiye'deki sıfır araç fiyat listesini zamlı fiyatlarla güncelledi. Yapılan otomobil zammı ile birlikte B sınıfında yer alan Volkswagen Polo'nun fiyatı 500 bin TL'yi geçti.

129
Araba hayal değil ütopya: Volkswagen koptu gidiyor! - Sayfa 2

Otomobil yazılımları için de Bosh ile el sıkışacak olan Volkswagen'in; Polo, Golf, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace, Passat, Passat Variant, Passat Alltrack ve Touareg olmak üzere toplamda dokuz farklı modelle ülkemizde satışı yapılıyor.

229
Araba hayal değil ütopya: Volkswagen koptu gidiyor! - Sayfa 3

Avrupa pazarında en çok satılan otomobil markası olan Volkswagen, son zamanlarda Türkiye’de yaşanan kur odaklı zamlarla birlikte rekora koşuyor.

329
Araba hayal değil ütopya: Volkswagen koptu gidiyor! - Sayfa 4

'Halkın arabası' anlamına gelen Volkswagen modellerinin yarısından fazlası 1 milyon TL’den fazla etiket taşıyor.

429