Arda Güler için düğmeye bastılar; İtalyan devi Fenerbahçe’nin yıldızına kancayı taktı

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Arda Güler yıldız futbolcu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. En son Dinamo Kiev maçında gösterdiği performans ile Sarı-Lacivertlilerde Avrupa’da gol atan en genç oyuncu ünvanını alan 17’lik Arda Güler içi flaş bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde konuşulanlara göre Kanarya’nın 10 numarası devre arasında takımı ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

Arda Güler için düğmeye bastılar; İtalyan devi Fenerbahçe’nin yıldızına kancayı taktı - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe ile sözleşmesini yenileyen 17 yaşındaki Arda Güler konuşulmaya devam ediyor. Bir anda yıldızı parlayan genç futbolcu Avrupa’da da birçok takımın gözdesi olmayı başardı. Arda Güler’i kimseye kaptırmak istemeyen İtalyan devi Fenerbahçe’nin 10 numarasına kancayı taktı.

117
Arda Güler için düğmeye bastılar; İtalyan devi Fenerbahçe’nin yıldızına kancayı taktı - Sayfa 2

Arda Güler son olarak geçtiğimiz günlerde Dinamo Kiev - Fenerbahçe karşılaşmasında ardından bahsettirdi. Kalp ameliyatı olan annesi için oynadığını söyleyen genç oyuncu 1 gol ve 1 asistlik performansıyla dillere destan oldu.

217
Arda Güler için düğmeye bastılar; İtalyan devi Fenerbahçe’nin yıldızına kancayı taktı - Sayfa 3

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarının sonuncusunda Dinamo Kiev'e konuk olan Fenerbahçe karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

317
Arda Güler için düğmeye bastılar; İtalyan devi Fenerbahçe’nin yıldızına kancayı taktı - Sayfa 4

Bu skorla beraber grupta puanını 14'e yükselten Fenerbahçe, en yakın rakibi Rennes'e 2 puan fark atarak doğrudan son 16 turuna katılım hakkı elde etti.

417