Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor

Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...

Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor - Sayfa 1

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinin ABD kampında dizinden sakatlandı. Menisküsünden ameliyat olan Arda Güler, Las Palmas ile Santiago Bernabeu'da oynanacak karşılaşma öncesinde kadroya alınacaktı fakat sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık sebebiyle bir kez daha formasından uzak kalmıştı.
 

113
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor - Sayfa 2

Braga ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından bir sakatlık daha yaşayan Arda Güler, Real Madrid formasını ilk kez 6 Ocak'ta Arandina'ya karşı oynanan Arandina'ya karşı giydi.
 

213
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor - Sayfa 3

10 Ocak'ta Atletico Madrid ile oynanan Süper Kupa yarı finalinde oyuna uzatma dakikalarında giren ve yaklaşık 9 dakika sahada kalan Arda Güler sakatlığını tamamen atlatmasına rağmen Ancelotti'nin gözüne giremedi.
 

313
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor - Sayfa 4

Milli yıldız Real Madrid'de şu ana kadarki ilk ve tek golünü Celta Vigo ile Santiago Bernabeu'da oynanan lig maçında kaydetti.
 

413