Arjantin'li Lionel Messi Dünya Kupası'yla uyudu

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa'yı devirip Dünya Kupası'nın sahibi oldu. Büyük başarıda en büyük pay sahibi olan takım kaptanı Lionel Messi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Ünlü yıldız kupasıyla brilikte uyudu.

Arjantin'li Lionel Messi Dünya Kupası'yla uyudu - Sayfa 1

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nefes kesen bir finale sahne olarak sona erdi. Arjantin, finalde Fransa’yı seri penaltı atışlarının ardından yenerek, Dünya Kupası’na uzandı. 

Arjantin'li Lionel Messi Dünya Kupası'yla uyudu - Sayfa 2

Büyük bir başarıya imza atan Arjantinli, kupanın kazanılmasının ardından Instagram’dan yaptığı “O kadar çok hayal ettim ki, o kadar çok istedim ki hala inanamıyorum.” paylaşımı 44.760.923 beğeni alarak en çok beğeni alan sporcu paylaşımı rekorunu kırdı.

Arjantin'li Lionel Messi Dünya Kupası'yla uyudu - Sayfa 3

2022 Dünya Kupası finalinde Fransa'yı yenerek 36 yıl sonra şampiyonluğa ulaşan Arjantin Milli Takımı, bu sabaha karşı ülkesine döndü.

Arjantin'li Lionel Messi Dünya Kupası'yla uyudu - Sayfa 4

Uçaktan ilk olarak elinde kupayla Lionel Messi ve teknik direktör Scaloni indi. Futbolcular ve teknik ekip, daha sonra kendilerini bekleyen üstü açık otobüse binerek havaalanından ayrıldı.